OFTEST STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvad er forskellen på SMP og en tatovering?

Der er to centrale forskelle på en SMP behandling og en tatovering. En SMP klinik anvender organisk blæk, som er særligt fremstillet til at simulere kortklippede hårstubbe. SMP blæk indeholder naturlige farvenuancer, som matcher din hårfarve. Derimod vil almindeligt tatoveringsblæk over tid ændre farve, og få et mørkeblåt skær.

Ved en SMP behandling injiceres pigmentet blot i en dybde af 0,5 til 1 mm i epidermis. Dette er absolut yderste lag af din hovedbund. En almindelig tatovering, udføres i andet lag af huden (dermis) og nålen rammer ned i en dybde af 1,5 mm til 2,5 mm.

Gør det ondt?

En SMP behandling udføres i yderste lag af din hovedbund og du vil derfor ikke mærke smerter i forbindelse med din behandling. Det føles som en lettere prikken i din hovedbund.

Hvor lang tid tager en behandling?

En SMP behandling tager et sted imellem 2 til 4 timers tid.

Hvor lang tid går der før jeg kan se mit resultat?

Du ser dit resultat umiddelbart efter din behandling. Men dit endelige resultat ser du tidligst efter 3.session.

Hvad koster en SMP behandling?

Prisen for en SMP behandlinger afhænger af graden af dit hårtab. Jo mere omfattende din SMP behandling, jo dyrere er din behandling. Du skal regne med at din behandling koster et sted imellem 15.000 og 20.000 kr.

Hvordan foregår et møde med en tidligere kunde?

Når vi ved mere om dit behandlingsbehov og hårfarve, matcher vi dig med en tidligere kunde med et færdigt resultat som du ønsker det. Vi oplever oftest at folk ønsker et privat og anonymt møde, og vi stiller vores lokaler til rådighed. Såfremt det ønskes kan I også mødes privat.

Jeg ønsker at det korthårede SMP look. Hvor kort skal jeg klippe mit hår?

Såfremt du stadig har hår i siderne, men ønsker at få foretaget SMP, anbefaler vi at  du klipper dig hver anden dag i størrelsen 0,5 mm. Dette skaber et perfekt match imellem dit eksisterende hår og dit SMP. Hvis du holder denne længde, vil ingen kunne se forskel imellem dit SMP og dit hår.

Hvorlænge holder en SMP behandling?

En SMP behandling er et permanent resultat, men efter 2 år vil dit pigment fade. Det vil se mindre markant ud og du skal derfor have foretaget et touch-up. En genbehandling er ganske simpel og kort.

Bestemmer jeg selv min nye hårlinje?

Du bestemmer fuldstændigt selv designet af din hårlinje. Vi anbefaler dog at din behandler designer en moderat og naturlig hårlinje, som stemmer overens med din tidligere hårlinje. Dit resultat skal være realistisk og naturligt.

Hvordan ser jeg ud lige efter en behandling?

Din hovedbund vil være rød i 2 til 10 efter din behandling. Pigmentet vil umiddelbart fremstå mørkere end dit endelige resultat. Du kan forvente at pigmentet finder sin perfekte farvenuance indenfor 1-2 ugers tid.

Hvormange behandlinger skal man bruge?

Et behandlingsforløb med SMP, kræver mindst 3 sessioner. Vi anbefaler mindst en uges ventetid imellem hver session.

Kan jeg gå på arbejde, efter en behandling?

I de første timer efter din behandling vil din hovedbund være rød, men dette aftager efter 2 til 10 timers tid. Når rødmen er aftaget, kan du roligt gå på arbejde uden at nogen vil bemærke noget.

Jeg har fået en fejlbehandling fra anden udbyder. Kan I hjælpe?

Ja vi kan. Du har to valgmuligheder. Du kan enten få udført en SMP rescue eller du kan få din behandling fjernet med en laserbehandling.

Ved en SMP rescue vil din behandler arbejde i og rundt om din fejlbehandling for at korrigere det fejlslående arbejde. Det kræver dog, at din behandling er en moderat fejlbehandling, med udvalgte områder som ser forkerte ud. Din behandler vil vurdere om en SMP rescue er en optimal løsning på din fejlbehandling.

Ved en laserbehandling vil dine pigmenter slås i stykker og din hovedbund vil være fri af pigment, efter endt behandling. Der er stor forskel på kvaliteten af laserbehandlere. Vi samarbejder med Danmarks dygtigste laserbehandler, som har stor erfaring med at laserbehandle forfejlede SMP behandlinger.

Hvad betyder jeres tilfredshedsgaranti?

Tilfredshedsgaranti betyder at din behandling først er færdig, når du er tilfreds med dit resultat. Du har altså ret til et ubegrænset antal SMP behandlinger, indtil du har opnået dit ønskede resultat. I størstedelen af behandlinger vil 4-5 sessioner være tilstrækkeligt.

LÆS ALT OM SMP